Ga direct naar


Studio Why zoekt studenten voor leisure brainday

24 mei 2016

Hi jong talent!

Even voorstellen.. Wij zijn STUDIO.Y, de Startup Simulator!

In samenwerking met het House of Leisure opereren wij sinds medio mei vanuit de leerfabriek KVL te Oisterwijk. Op dit moment staan we aan het begin van 20 weken waarbij we samen met het onderwijs, overheid en ondernemers de uitdaging aan gaan om de Leisure sector in Brabant te vernieuwen.

Ga jij met ons de uitdaging aan?

Wij geloven in het feit dat innovatieve oplossingen een nieuwsgierige houding vereist. Waarbij wij onszelf, elkaar, maar ook de Leisure sector continu uitdagen.

Dit gaat gepaard met persoonlijke en professionele groei en samenwerkingen tussen jong talent en ervaren ondernemers,  die samen verbetering of vernieuwing aanjagen. Binnen het proces combineren we strategisch en ontwerpend denken in ‘a lean way!’ Waarom? Binnen ‘the lean way’ worden verspillingen geëlimineerd en de waarde voor de eindgebruiker vergroot.

Save the date!
Brainday – challenging ideas for leisure

Op woensdag 8 juni  (9.00h – 18.00h) vindt ons eerstvolgende evenement plaats! Binnen 9 uur bedenk en ontwikkel je met jouw multidisciplinaire team waardevolle oplossingen die er toe doen. Aan het einde van de dag ben je in het bezit van ideeën die mooi en bruikbaar zijn, het verschil maken of misschien niet eens in de buurt komen! Maar al deze ideeën zijn hard nodig!

Ontdek de link tussen creativiteit en innovatie! Dit zal je doen door middel van seminars en workshops die gegeven worden door experts. Jij kunt met je team de toekomst van de leisure industrie veranderen door de juiste oplossing te vinden voor het door jullie gevonden probleem.

Schrijf jezelf in door middel van de onderstaande link en wij houden je op de hoogte! We hebben ruimte voor 80 studenten dus schrijf je snel in!

http://www.studiowhy.com/day-in-the-life-leisure

 Check hier ook onze andere evenementen !!

> Studio.Talks & Open Coffee.

> Playing Lean : 22 juni 2016

> Innovation games 2016 : 9 t/m 16 juni 2016

« Terug

Snelkoppelingen